Heb je iets gezien op deze site wat je heel leuk vindt of wil je iets speciaals bestellen? Neem dan gerust contact op via tineke@muggensteekjes.nl

De meeste items op deze site zijn al verkocht omdat ik over het algemeen alleen op verzoek dingen maak. Natuurlijk kan ik dezelfde items nog eens maken, ook kan ik de maat of kleuren aanpassen als je speciale wensen hebt. Daarnaast vind ik het ook heel leuk om cadeautjes op verzoek te maken, dus heb je een idee of wens, mail me gerust!

De prijzen van de verschillende artikelen variëren afhankelijk van de materialen en de tijd die ik er mee kwijt ben. Daarnaast reken ik ook de verzendkosten, deze kosten varieren tussen de 2,92 en 6,50 euro afhankelijk van grootte, gewicht en type pakket. De kosten van een artikel zal over het algemeen variëren tussen de 10 en de 35 euro, dit om een indicatie te geven van de prijzen. Een grotere knuffel kost bijvoorbeeld veel meer tijd en materiaal, een dergelijk artikel zal dan ook duurder zijn dan bijvoorbeeld een muts. Het is voor mij natuurlijk geen probleem om prijzen ter informatie op te geven van specifieke artikelen als je me hierover mailt.