Hi! Mijn naam is Tineke de Mug en ik ben de bedenkster van Muggensteekjes.

Ik ben al jaren actief met handwerk en ben altijd op zoek om nieuwe grappige dingen te bedenken die ik kan maken.

Vanwege de leuke reacties die ik vaak krijg heb ik besloten om een website te maken om aan iedereen te kunnen laten zien wat Muggensteekjes allemaal te bieden heeft.

Op deze site zijn vooral artikelen te zien die reeds zijn besteld of cadeau zijn gedaan. Neemt gerust contact op als je graag iets zou willen bestellen.

Zoals misschien opvalt haak ik het liefste omdat ik daar de meeste kanten mee op kan. Ik gebruik doorgaans geen patronen en zodoende is ieder artikel uniek. Veel artikelen zijn zelf bedacht, maar natuurlijk doe ik ook ideeën op in boekjes en op het internet waardoor ik nog meer inspiratie heb voor nieuwe werkjes.

Materialen:

Over het algemeen gebruik ik enkel garen dat bestaat uit 100% acryl (dit kriebelt niet), knuffelbeestjes zijn gevuld met 100% synthetische vulling van Panda (anti allergisch). Bestaat een artikel uit andere producten, dan staat dit erbij vermeld. Als een product ongeschikt is voor hele kleine kinderen staat dit er ook bij. Dit kan liggen aan kraaltjes die bijvoorbeeld los kunnen raken.

Alle artikelen zijn uitwasbaar, mits dit met de hand gebeurt en niet te heet.

Heb je speciale wensen? Je mag altijd contact met me opnemen, dan kan ik kijken wat ik voor je kan doen!

Veel plezier op Muggensteekjes.nl!